banner913
banner932
banner1012

Yenicami farkını gösterdi

banner1020

Yenicami, K-PET Birinci Lig lideri Göçmenköy deplasmanından 7 gollü galibiyet alarak, ikinci tura rahat geçti

banner974
Yenicami farkını gösterdi

banner971

STAT: Göçmenköy Stadı

HAKEMLER: Mustafa Öztugay, Engin Akkagün, Yusuf Bakar

GÖÇMENKÖY: Kemal Ağrı, Çağdaş Çevik, Beytullah Arık(Dk.30 Mustafa Kermeoğlu), Rifat Kanıöz, Arda Sözcü(Dk.46 Buğra), Cemal Terkan, Reşit Erişik, Mustafa Ayker, Mustafa Arnavut, Kemal Uçaner(Dk.69 Kadir), Ahmet Burak Kömürcü

YENİCAMİ: Ozan Moroğlu, Emin Atabek, Yasin Akçıkel, Hasan Ulukök, Hüseyin Sadıklar, Aminu İbrahim, Ünal Kaya, Tansel Ekingen(Dk.66 Salih Güvensoy), Farouk Dadzie(Dk.60 Hascan), Kenneth Ngwake(Dk.64 Mehmet Çavuş), John Ebuka

GOLLER: Dk.4 ve 39 Tansel, Dk,17 Farouk, Dk.18,25 Ve 52 Kenneth, Dk.78 Aminu(Yenicami), Dk.35 Kemal Uçaner, Dk.87 Mustafa Arnavut(Göçmenköy)

Kıbrıs Kupası’nda ilk tur maçında Yenicami, K-PET Birinci Lig lideri Göçmenköy deplasmanından 7 gollü galibiyet alarak, ikinci tura rahat geçti.

Hafta içerisinde başkan ve yönetim kurulu istifaları yaşamasına rağmen maça konsantre olan Yenicami, ilk devreyi Tansel’in 2, Faoruk’un 1 ve Kenneth’in 2, golleriyle 5-1 önde tamamladı. Bu devrede Göçmenköy’ün tek golü Kemal’dan geldi.

İkinci devrede tempoyu düşüren Yenicami, Kenneth ve yeni transferi Aminu ile goller bulurken, Mustafa Arnavut, Göçmenköy’ün ikinci golü attı ve maç 2-7 sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.