banner913
banner932
banner1012

Yenicami bir ilki gerçekleştirdi

banner1020

Yenicami Ağdelen Kulübü, Paynet Kıbrıs ile on-line ödeme sistemleri üzerine anlaşma imzalarken, üyelerine on-line ödeme avantajı sunan ilk kulüp oldu

banner974
Yenicami bir ilki gerçekleştirdi

banner971

Yenicami Ağdelen Kulübü, Paynet Kıbrıs ile on-line ödeme sistemleri üzerine bir anlaşma imzaladı
Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner ve Paynet Kıbrıs Direktörü Kerem Kalelioğlu arasında imzalanan anlaşma sayesinde Yenicami taraftarları ile kulüp üyeleri, hem aidat ve ürün alımı gibi işlemlerini internet üzerinden on-line olarak gerçekleştirebileceklerken hem de taksitlendirme gibi avantajlardan faydalanabilecekler.
 Bu sayede Yenicami Ağdelen Kulübü, üyelerine on-line ödeme avantajı sunan KKTC’deki ilk kulüp olarak sporda gösterdiği başarıyı taraftarlarının günlük hayatlarına yansıtma yönünde de sürdürdü.
 KANER: GELİRLERİ ARTIRMADA ÖNEMLİ ADIM
Anlaşmanın ardından konuşan Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Kaan Kaner, kulübün kurumsallaşma süreci içerisinde, lisanslı ürünlerin satışı ve üye aidatlarının toplanması esnasında hem tek çekim hem de taksitli bir ödeme sistemini hayata geçirmiş olmanın, kulübün gelirlerini arttırma yolunda önemli bir adım olduğunun altını çizdi. Yenicami Ağdelen Klübü’nün spor alanında Kıbrıs’ın önde gelen kulüplerinden biri olduğunu belirten Kaan Kaner, bulundukları konuma gelmenin en önemli etkenlerinden birinin sporun yanı sıra hayatın her alanındaki yenilikleri takip ederek hayata geçirmek olduğunu belirtti.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.