banner913
banner932
banner1012

Yeni Boğaziçi’nde Canaltay dönemi

banner1020

Süper Lig’e yeniden dönen Yeni Boğaziçi’nde dün yapılan genel kurulda başkanlığa tüm üyelerin oyuyla Derviş Canaltay getirildi

banner974
Yeni Boğaziçi’nde Canaltay dönemi

banner971

K-Pet Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Yeni Boğaziçi’nde yeni başkan Derviş Canaltay oldu. Dün kulüp lokalinde üyelerin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlık görevine Derviş Canaltay üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi.
Divan başkanlığını Mustafa Zurnacılar, Divan Sekreterliklerini Mehmet Demir ve İbrahim Çicekseven’in yaptığı genel kurulda eski başkan Erkan Sezerli, genel kurula hitaben bir konuşma yaparak görev süresinde desteğini esirgemeyen Yeniboğaziçililer’e teşekkür etti.

Faaliyet ve Mali Raporların okunup aklanması sonrasında genel kurulda başkanlığa tek aday olan Derviş Canaltay tüm üyelerin oyuyla yeni başkan oldu. Genel Kurul, Canaltay 'a yönetim kurulunu belirlemesi için bir hafta süre verilmesini uygun gördü. Canaltay, Süper Lig'de bazı takımların çok yüksek meblağlar karşılığında futbolcularla sözleşmeler yaptığını, bu yıl kendilerinin bunu yapma durumu olmadığını söyledi. Canaltay, "Şunu söz verebilirim. Sahada çok mücadele verecek bir takım oluşturacağız" dedi. Canaltay ayrıca, planlarının uzun vadeli olduğunu ifade etti.

Başkan seçildikten sonra söz alan Derviş Canaltay amacının Yeniboğaziçi camiasını daha ileriye taşımak olduğunu ve projelerinin uzun vadeli olduğunu kaydetti.

Yeniboğaziçi’nde, Eralp Şerifoğlu da teknik direktörlük görevine devam etme kararı almıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.