banner913
banner932
banner1012

Yeni Boğaziçi, transferde hareketli

banner1020

Yeni Boğaziçi'nde Mehmet Karaşahin başkanlığındaki yönetim kurulu, antrenör Vural Köseoğlu'nun isteği doğrultusunda transferler gerçekleştiriyor

banner974
Yeni Boğaziçi, transferde hareketli

banner971

K-PET Birinci Lig'in ikinci devresi için hazırlıklarını sürdüren Yeni Boğaziçi, transferde de girişimlerini sürdürüyor.

Yeni Boğaziçi, Dumlupınar ve Maraş formaları giymiş olan Yonpaş Dumlupınar'ın sol kanat futbolcusu Anıl Haklıgör'ü transfer ederek kadrosuna kattı. Antrenör Vural Köseoğlu'nun isteği doğrultusunda hareket eden Mehmet Karaşahin başkanlığındaki yönetim kurulu, Maraş forması giymiş olan Mağusa Türk Gücü futbolcusu Hasan Büke'yi de bonservisi ile transfer etti. Yeni Boğaziçi, Türkiyeli futbolcu transferi de gerçekleştirmek isterken, Beşiktaş U17 forması giymiş olan, 10 numara ve forvet oyuncusu Cesur Daldal ile anlaştı.

Yeni Boğaziçi, futbolcusu Hasan Aktaş'ın kardeşi, Uğur Aktaş'ı da denemeye alırken, futbolcunun performansına göre futbolcuyu kadrosuna katacak.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.