banner913
banner932
banner1012

Yeni Boğaziçi'nin 3 yapraklı yoncası

banner1020

Yeni Boğaziçi'nde transfer çalışmaları devam ederken, Mustafa İnanç, Haşim Girgin ve Burçin Kerimoğluları ile prensipte anlaşıldı

banner974
Yeni Boğaziçi'nin 3 yapraklı yoncası

banner971

Soydan SAKALLI

Süper Lig'in  yeni ekibi Yeni Boğaziçi transfer çalışmalarında sona yaklaşırken, 3 önemli futbolcu ile prensipte anlaştı.

Yeni Boğaziçi, Mustafa İnanç, Haşim Girgin ve Burçin Kerimoğluları ile prensipte anlaştı. Yenicami'den izin isteyip takımdan ayrılan hücum futbolcusu Mustafa İnanç ile Değirmenlik'ten ön libero ve oyun kurucu Haşim Girgin ile sağ bek Burçin Kerimoğluları, ilerleyen günlerde kendilerini Yeni Boğaziçi futbolcusu yapan imzaları atacaklar. Mustafa İnanç, geçtiğimiz sezon Mehmetçik'te kiralık olarak forma giymişti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Boğaziçi'nde, Derviş Canaltay başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör Eralp Şerifoğlu'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.