banner913
banner932
banner1012

Yatırım da başkanlık da yarım kaldı

banner1020

Akova Spor Kulübü için varını yoğunu ortaya koyan kulüp başkanı Sermen Vudalı, Eray Vudalı Stadı için verilen sözlerin tutulmaması ve yatırımın yarım kalması sonrasında başkanlığı bırakma kararı aldı

banner974
Yatırım da başkanlık da yarım kaldı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Futbolumuza gönül vermiş kişilerden olan ve Akova Spor Kulübü için varını yoğunu ortaya koyan kulüp başkanı Sermen Vudalı, Eray Vudalı Stadı için verilen sözlerin tutulmaması ve yatırımın yarım kalması sonrasında, başkanlığı bırakma kararı aldı.

Sermen Vudalı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Sevgili dostlarım, futbolcularım, ailem, gençler ve halkım; 2000 yılından bu yana yönetici kardeşlerimle birlikde özellikle sahamızın çim olma konusunda ve Akovamız’ın kalıcı bir lig takımı olması için mücadele ettim.

En başta siz gençleri, ülkemizde oluşan kötü ortamlardan uzak tutmak için sizlerle birlikte, Akova Gençlik İnsiyatifini oluşturup sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Özellikle son üç yıldır sahasız olmamıza rağmen, aslan yürekli futbolcularımız ve cefakar halkımla birlikte takımı 1. Lige çıkardık.

Sahanın çim saha olması konusunda Türkiye Cuhuriyeti Büyükelçiliği ve belediye başkanımız Katip Demir’in katkılarıyla bildiğiniz gibi sahanın alt yapısını tamamladık. Bize verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle bu yıl da maçlarımızı dışarda oynamak, bizleri maddi ve manevi olarak yıprattı. Bundan dolayı bu haftaki yapacağımız toplantı sonrası olağan üstü genel kurula gideceğimi ve kamu oyuna bilgi vereceğimi duyururum.

2017 – 2018 sezonunda başkan adayı olmayacağımı da bildiririm. Geçen bunca yıllar içinde ben ve yönetimim yanında olan herkese sonsuz teşekkür ederim.“

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.