banner913
banner932
banner1012

Yarı final için kapışacaklar

banner1020

Cihangir ile Küçük Kaymaklı, 1-1’in rövanşında, Cihangir Stadı’nda saat 14:30’da karşı karşıya gelecek. Çekişmeli geçmesi beklenen maç öncesinde Toygar Davulcu ile Muharrem Mertdin iddialı açıklamalarda bulundular

banner974
Yarı final için kapışacaklar

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Koopbank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Cihangir Stadı’nda, Cihangir ile Küçük Kaymaklı, karşı karşıya gelecekler. Çeyrek Final’in en zorlu eşleşmelerinden biri olarak dikkat çeken eşleşmenin ilk maçında taraflar 1-1 berabere kalmışlardı.

Zorlu rövanş öncesinde Cihangir ile Küçük Kaymaklı teknik direktörleri Toygar Davulcu ile Muharrem Mertdin, şu açıklamaları yaptılar:

TOYGAR DAVULCU: ZOR MAÇA ÇIKACAĞIZ

“Cihangir olarak çok zor bir kupa maçına çıkacağız. Sakatlıklar ve cazalıların olması nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Fırat ve Nurettin’in sakatlıklarının tekrarlaması bizleri zorluyor.

Kaymaklı ile oynayacağımız Koopbank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final rövanş maçı öncesinde motivasyon eksikliğimiz vardır. Mikail’in de cezalı olması, bizleri ciddi bir motivasyon bozukluğuna itiyor.

Çalışmalarımıza da eksik kadro ile devam ediyoruz. Çarşamba günü maç saatine kadar maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Sahada mücadele edecek futbolcularımla birlikte elimizden geleni yapapmaya çalışacağız. Eksik kadromuza ve bazı sıkıntılarımıza rağmen maçı iyi bir skorla bitirip, turu geçmek istiyoruz.”

Muharrem Mertdin:Gereken mücadeleyi göstereceğiz

“Turu geçmek için gereken mücadeleyi göstereceğiz. İlk maçımızı 1-1 bitirdik. Şimdi ise Cihangir’in sahasında ikinci maçımızı oynayacağız.

Cihangir ile oynayacağımız zorlu rövanş maçında iyi mücadele edip turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bu turu geçip, önce yarı finale sonra da finale kadar çıkmak istiyoruz.

Sakatlığı bulunan Taner’in oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Dün akşam da Golden Tulip Otel’de kampa girdik. Bugün de bir ter anrenmanı yapıp, yarınki maça hazır olacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.