banner913
banner932
banner1012

Yaralı Kaymaklı

banner1020

Küçük Kaymaklı, Mağusa Türk Gücü maçından ağır yaralı olarak çıktı. Hüseyin Sadıklar, sarı kart cezalısı olurken, Mehmet Kaygısız’ın durumu maç günü belli olacak

banner974
Yaralı Kaymaklı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’de son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışında ağır yaralar alan Küçük Kaymaklı, Mağusa Türk Gücü maçından ağır yaralı olarak çıktı.

Mağusa Türk Gücü maçında öne geçtiğimi maçtan mağlup ayrılan Küçük Kaymaklı, bu maçta önemli bir oyuncusunu da kaybetti. Takımın tecrübeli ismi Hüseyin Sadıklar, Mağusa Türk Gücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı durumuna düştü. Hüseyin Sadıklar, Küçük Kaymaklı’nın kendi evinde oynayacağı kritik Gençler Birliği maçında forma giyemeyecek.

Bu arada Mağusa Türk Gücü maçında aldığı darbeden dolayı ayak bileği şişen Mehmet Kaygısız’ın ise tedavisi sürerken, bu futbolcu antrenmanlara düzenli olarak katılamıyor. Mehmet’in durumu da maç günü belli olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.