banner913
banner932
banner1012

Yalova kapısına kilit vuruyor

banner1020

Londra Türk Ligi’nin en eski takımlarından, yarım asıra yaklaşan tarihe sahip 42 yıllık Londra Yalova, kapılarına kilit vurmak üzere bulunuyor

banner974
Yalova kapısına kilit vuruyor

banner971

Londra Türk Ligi’nin en eski takımlarından, yarım asıra yaklaşan tarihe sahip Londra Yalova, kapılarına kilit vurmak üzere.

Her sezon lig ve kupada gözünü hep zirvelere diken Londra Yalova, geçtiğimiz yıl ise kümede kalmayı play-off maçları sonrası başarabildi. 42 yıllık mazisinde Lig, Federasyon Kupaları ile Charity Şiltleri müzesine götüren bu köklü takım artık can çekişiyor.

Londra Türk Ligi’nin her döneminde futboluyla da hep beğeni toplayan Londra Yalova’da son yıllarda yaşanan yönetim krizi giderek büyüdü. Takımın en uzun süreli başkanlığını yapan Hasan Salih, geçtiğimiz Federasyonun genel kurulunda bir açıklamada bulunarak Yalova’da artık görev yapmayacağını açıklamıştı. Geçen yıl takımın sorumluluğunu üstlenen Savaş Kal  ise “Gelecek sezon artık yokum. Yoruldum, benden buraya kadar” dedi.

Eski başkanlardan Cevdet Ezel, Londra Yalova’nın kapanma tehlikesi içinde olduğunu doğrularken, “Zaten geçen yılki haliyle Londra Yalova, Londra Türk Ligi’ne yakışmıyordu. Güçlü bir yönetimle eski yıllardaki bir takım kurulması lazım. Yoksa Londra Yalova’nın artık veda zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu. Önümüzdeki günlerde sahip çıkan olmadığı takdirde Londra Yalova da tarihe karışan takımlardan biri olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.