banner913
banner932
banner1012

Yalova. Çetinkaya’ya patladı

banner1020

Yalova’nın yabancı futbolcularının, ilk 2 haftaya damga vuran Çetinkaya’nın yabancı futbolcularına nazire yaptıkları maçta, Yalova, Çetinaya’yı farklı mağlup etti. Akafor (3), Jay Jay ve Uche attıkları 5 golle, takımlarına ilk galibiyeti getirdiler

banner974
Yalova. Çetinkaya’ya patladı

banner971

Yer : Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler : Osman Özpaşa, Sertan Alkın, Mehmet Tarım, Hüseyin Eyyüpler
Yalova : İrfan, Uche(81’Çağan), Yusuf, Reşat, Mithat, Selçuk(85’Nurican), Mahmut, Akafor, Jay Jay, Ali(76’Buğra), Ulaş
GAÜ Çetinkaya : Cenk, Ümitcan(63’Samet), Tunç(57’Serkan), Serhan, Abbas, Sercan, Faye, Eko, Herman, Erdinç(73’Emre Özsin), İbrahim Çıdamlı
Goller : 15’ Uche, 37’, 67’ ve 74’ Akafor, 77’Jay Jay (Yalova), 30’(P) Herman (GAÜ Çetinkaya)

K-PET Süper Lig’de 4.haftanın zorlu mücadelesinde Yalova konuk ettiği GAÜ Çetinkaya’yı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ligde galibiyetle tanıştı. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Akafor(3), Jay Jay ve Uche kaydederken, GAÜ Çetinkaya’nın tek golü penaltıdan Hermann’dan geldi.
Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yalova, konuk ettiği şampiyonluk adaylarından GAÜ Çetinkaya’yı 5-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. 
13.dakikada Tunç’un ortasında Faye topa istediği gibi vuramayınca GAÜ Çetinkaya önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 15.dakikada soldan gelişen Yalova atağında Kwaue’nin pasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Oliver müthiş bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Yaloa’yı 1-0 öne geçirdi. 28.dakikada Yalova ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Abbas’ın vuruşu az farkla dışarıya gitti. 30.dakikada Sercan’a yapılan hareket sonrasında Osman Özpaşa penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Herman topu filelere gönderdi (1-1). 37.dakikada ceza sahası içerisinde buluşan Akafor’un vuruşu filelere gitti (2-1). İlk devreyi Yalova 2-1 önde tamamladı. 51.dakikada Yalova’nın genç yıldızı Selçuk müthiş bir şut çıkardı ancak top az farkla dışarıya gitti. 67.dakikada Ali Özbahar’ın ara pasında topla buluşan Akafor düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (3-1). 74.dakikada topla buluşan Akafor düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek kendisinin üçüncü, takımının ise dördüncü golünü attı (4-1). 77.dakikada Selçuk’un uzun pasında topla buluşan Kwaue çok sert bir vuruşla topu filelere gönderdi (5-1). Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yalova konuk ettiği GAÜ Çetinkaya’yı 5-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.