banner913
banner932
banner1012

Vural Köseoğlu görevinden ayrıldı

banner974
Vural Köseoğlu görevinden ayrıldı

banner971

K-Pet 1. Lig doğu bölgesi takımlarından Yeni Boğaziçi'de antrenör Vural Köseoğlu görevinden istifa etti. Dün oynanan Akova maçının 2-0 kaybedilmesi sonrasında Vural Köseoğlu takımın önünü açmak amacıyla görevinden ayrıldığını açıkladı.

Köseoğlu'nun sosyal medyadan paylaşımı şöyle:

Yaklaşık 2 buçuk aydan beri zor şartlarda sürdürmekte olduğum Yeni Boğaziçi ndeki Antrenörlük görevine , takımın önünü açma ve yeni bir moral motivasyon seçeneği sunma adına dünkü Akova maçıyla görevimi noktalama kararı aldım..Bu zorlu süreçte bana gerçek anlamda destek veren Kemal Köseoglu , Burhan Özdemirciler ve Londra Boğaziçi Başkanı Erdoğan Bacaya Teşekkür ederim..Bundan sonraki süreçte U 15 ve Altyapıdaki gorevime devam edip Yeni Boğaziçi Kulübüne bu şekilde faydalı olmaya devam edecegim...Doğup Büyüdüğüm ve Sevdalısı oldugum Yeni Boğaziçi nin bu sene ligde kalacağına inancım Tamdır. .Futbolcu arkafaşlarıma bundan sonraki maclarda başarılar dilerim..Saygılar..

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.