banner913
banner932
banner1012

Vudalı: Göçmen kuşlar gibi gezinme bitti

banner1020

Akova Başkanı Vudalı “Akova olarak 3 yıldır saha bulmak için göçmen kuşlar gibi geziniyoruz. Ama artık göçmen kuşlar gibi gezinme bitti. Sahamıza kavuşacağımız gün geldi."

banner974
Vudalı: Göçmen kuşlar gibi gezinme bitti

banner971

Birinci Lig ekibi Akova’da 3 yıllık saha özlemi 25 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Akova – B.Bağcıl karşılaşması ile son bulacak.

Cysings Construation Ltd tarafından yapımı tamamlanan Akova Eray Vudalı Sahası’nın açılışı ile ilgili olarak Akova Kulüp Başkanı Sermen Vudalı şu açıklamaları yaptı:

“Akova olarak 3 yıldır saha bulmak için göçmen kuşlar gibi geziniyoruz. Ama artık göçmen kuşlar gibi gezinme bitti. Sahamıza kavuşacağımız gün geldi.

Akova Eray Vudalı Sahası özelde Akova’ya genelde ise tüm Doğu Mesarya bölgesine ve bölge okullarımıza hayırlı olsun. Sahamızın açılış törenine tüm halkımızı bekliyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.