banner913
banner932
banner1012

“Umarım bu maç örnek olur”

banner1020

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, Nea Salamina ile oynayacakları dostluk maçı öncesinde açıklamalarda bulunurken, "Umarım bu maç, takımlarımızın Türkiye takımları ile de dostluk maçı yapmasına bir örnek olur." dedi

banner974
“Umarım bu maç örnek olur”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Mağusa Türk Gücü ile Nea Salamina arasında 19 Mart Salı günü öncesinde Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu açıklamalarda bulundu.

Pile'de oynanacak olan dostluk maçı ile ilgili olarak Ali Oraloğlu'nun katıldığı radyo programındaki açıklamaları şöyle:

"Salamina ile oynayacağımız bu maç öncesinde her şey yolunda gidiyor. FIFA'ya üye bir kulüple üye olmayan bir kulübün maçı olacak.

Umarım bu maç takımlarımızın Türkiye takımları ile de dostluk maçı yapmasına bir örnek olur. Örneğin şampiyon olan takımımızın, Türkiye'nin ünlü bir takımı ile maç yapması sağlanabilir. Bu futbolcularımız için büyük bir motivasyon olur." 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.