banner913
banner932
banner1012

Türkiye Kupası Galatasaray’ın

banner1020

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde organizasyonun geçen seneki şampiyonu Akhisarspor'u 3-1 yenerek, 18. kez kupayı müzesine götürdü.

banner974
Türkiye Kupası Galatasaray’ın

banner971

Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Sivas'ın ev sahipliğinde oynanan finalde, kupanın geçen seneki şampiyonu Akhisarspor'u 3-1 yenen Galatasaray, şampiyon oldu. Böylece sarı-kırmızılılar, 18. kez bu kupayı müzesine götürdü. 

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Akhisarspor, 57. dakikada Manu ile 1-0 öne geçti. Galatasaray'da 65. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Diagne, kaleci Fatih Öztürk'ü geçemedi. 

Sarı-kırmızılı ekip, 79. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Bu kez topun başına Sinan Gümüş geçti. Kaleci ile topu ayrı köşelere gönderen genç oyuncu, maça denge getirdi: 1-1

Bu dakikada Akhisarspor'da penaltıya sebebiyet veren Lopes hakeme itirazdan art arda iki sarı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Feghouli, 88. dakikada Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. Finalde son sözü 90+4'te ilk penaltıyı kaçıran Diagne söyledi: 3-1

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.