banner913
banner932
banner1012

Türkiye finalde, rakibi Yunanistan

banner1020

Futbolda, 16 yaş altı milli takımların katılımıyla düzenlenen 19. Mercedes-Benz Ege Kupası'nda grup maçları tamamlanırken, Türkiye ile Yunanistan finale yükseldi

banner974
Türkiye finalde, rakibi Yunanistan

banner971

Toplam 8 ülkenin katıldığı organizasyonda grup maçları oynanan 4 müsabakayla sona erdi. A Grubu'nda Kosova, Arnavutluk'u 2-1'lik skorla geçerken, Türkiye de Azerbaycan'ı 6-0 mağlup etti.

Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde oynanan maçta Millilerimizin gollerini 34 ve 37. dakikada Ferhat Çoğalan, 42, 53 ve 67. dakikada Ali Akman ile 51. dakikada Hakan Yeşil (Türkiye). 

B Grubu'nun liderinin belli olduğu müsabakada ise Yunanistan ile Rusya golsüz berabere kaldı. Moldova ise Karadağ'ı 2-0 yendi.

Bu sonuçlarla gruplarını lider tamamlayan Türkiye ile Yunanistan, 25 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Torbalı'daki Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde finalde mücadele etme hakkı kazandı. Gruplarında ikinci olan Rusya ile Kosova ise aynı gün saat 11.30'da Aydın Adnan Menderes Stadı'nda üçüncülük mücadelesine çıkacak.

18. Mercedes-Benz Ege Kupası'nda da finalde karşılaşan Yunanistan, Türkiye'yi penaltı atışları sonucunda mağlup ederek, kupayı kazanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.