banner913
banner932
banner1012

Türkiye'den buraya kadar

banner1020

Türkiye için Dünya Kupası finallerine gitme hayalleri yine hüsranla bitti. En son 2002 Dünya Kupası'na katılan Türkiye, Eskişehir'de oynanan maçta İzlanda'ya 3-0 yenildi; gruptan çıkma ümitleri tamamen sona erdi.

banner974
Türkiye'den buraya kadar

banner971

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'ndaki 9. maçında sahasında İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Milli Takım Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası Finalleri'ne katılma şansı sona erdi.

Eskişehir'deki Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan mücadele konuk İzlanda, Gudmundsson ile 32. dakikada 1-0 öne geçti. Bjarnason, 39'da farkı 2'ye çıkardı. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 

İzlanda, Arnason ile 49'da skoru 3-0 yaptı. Kalan sürede başka gol olmadı ve A Milli Takımımız sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

Bu sonuçla Türkiye'nin Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası finallerine katılma şansı tamamen bittti.

İzlanda bu galibiyetin ardından puanını 19 yaparken, Finlandiya ile 1-1 berabere kalan Hırvatistan (17 puan) ile Kosova'yı 2-0 geçen Ukrayna'yla (17 puan) gruptan çıkma iddiasını son maça taşıdı. 

Gruptaki son maçta Türkiye, Finlandiya'ya konuk olacak. Ukrayna ile Hırvatistan, İzlanda ise Kosova ile karşı karşıya gelecek. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.