banner913
banner932
banner1012

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Ukrayna'da

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de Ukrayna ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Ukrayna'nın Kharkiv kentine geldi

banner974
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Ukrayna'da

banner971

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de Ukrayna ile karşılaşacak A Milli Futbol TakımıUkrayna'nın Kharkiv kentine geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Kharkiv Havalimanı'na gelen milli takım kafilesini, yaklaşık 50 Türk taraftar karşıladı. Tezahüratlarla milli takıma destek veren taraftarlar özellikle teknik direktör Mircea Lucescu ile futbolculardan Arda Turan ve Emre Belözoğlu'na büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, Lucescu'ya çiçek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün de yer aldığı kafile, havalimanından otobüslerle kamp yapacağı otele hareket etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lucescu, karşılaşmanın yapılacağı Metalist Stadı'nda yarın saat 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından milliler, Ukrayna maçının son provasını yapacak.​

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa kemal - 7 yıl önce
Mavi formali milli takımı desteklemem. Cunku benim milli takımım kırmızı beyaz. ay yildizli milli takim. Mavi formali takım neyin takimi bilemiyorum.
Avatar
harun bayram - 7 yıl önce
Futbol federesyonunu baskısıyla seçilen milli takım ukranyada sahada nal topluyor sayın lüçasku bu milli takımı kimin baskısıyla seçdiysen adam gibi çık konuş isdifa et çünkü bu işin içinde iş var sen böyle milli takım seçmesin senide piyon hoca olarak kullandılar bu milli takımda ozan tufan serdar aziz in ne işi var kendi takımında dahi dogru dürüs varlık gösderemiyorlar bu milli takımda konyalı ömer aşi alanyalı emre akbaba osmanlıdan mugsa çagıran kayseriden deniz türüç gibi adamlar yok artı ilk 11 bile şansa kuruluyor senin ilk onbirde emre mor yusuf yazıcı okay yokuşlu gibi adamlarla başlayacagın yerde tutup işe yaramaz adamlarla başlıyorsunuz bu bir istanbul egemenligi kurmuşsunuz