banner913
banner932
banner1012

Tudor rekabeti arttıracak

banner1020

Lider Galatasaray geride kalan 7 haftada maçlara benzer ilk 11'lerle çıktı. Buna karşın teknik direktör Igor Tudor, yedek kalan oyuncuların performanslarını yükseltmelerini istiyor

banner974
Tudor rekabeti arttıracak

banner971

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, milli maç arasında yedek oyuncuları motive ediyor.
Hırvat teknik adam, milli takımlarının aday kadrolarına çağrılmayan bazı isimlerle yakından ilgileniyor. Uzun lig maratonunda kendilerine ihtiyacı olduğunu anlatan Tudor, "İlk 11'deki isimler lige iyi başladıkları için forma önceliğine sahipler fakat antrenmanlarda aynı hırsla mücadele edip formayı kapmak için çaba göstermelisiniz" diyerek oyuncularını motive etti. 
Tudor, özellikle Ahmet Çalık ve Yasin Öztekin ile özel olarak görüşerek ilerleyen haftalarda kendilerine forma şansı gelebileceğini anlattı.
Galatasaray teknik drektörü, takım içindeki rekabetin daima başarıyı getiren faktörlerden biri olduğunu belirterek, şampiyonluk yolunda oynayan ve oynamayan oyuncuların aynı duyguları yaşadığı takdirde hedefe ulaşılabileceğini aktardı.
Sarı-kırmızılılarda bu sezon Tudor'un ilk 11'i çok bozmadığı gözlemlenirken, sakatlıklar dışında genelde aynı kadroyla sahaya çıkması dikkat çekiyor.
Oyuncuların uyumundan memnun olan Hırvat teknik adam, kritik dönemin başlayacağı zirve yarışında forma rekabeti yaratarak takımın performansını korumayı hedefliyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.