banner913
banner932
banner1012

Transferde imzalar atılıyor

banner1020

2 Ocak Pazartesi günü başlayan Ara Transfer Bonservisli Transfer Dönemi devam ederken, kulüpler anlaştıkları futbolculara, imza attırmaya başladılar. Cihangir, dün Mağusa Türk Gücü’nden Erol Aksunlar ile Nurettin Gecekuşu’na resmi imzaları attırdı

banner974
Transferde imzalar atılıyor

banner971

Mehmet AKSUNLAR, Necati KÜLAHLILAR

Yerli futbolcuların bonservisli transferlerinin gerçekleştirileceği ara transfer dönemi 13 Ocak tamamlanacak.

2016-2017 Sezon Planlaması gereği 2 Ocak Pazartesi günü başlayan Ara Transfer Bonservisli Transfer Dönemi, 13 Ocak tarihinde tüm ligler için tamamlanacak. Kiralık Transfer ve Yabancı Uyruklu Futbolcu Transferleri ise, 24 Ocak tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Kulüpler de ikinci devre hazırlıkları içerisinde takım kadrolarını oluşturmak için anlaştıkları futbolculara, imza attırmaya başladılar.

Cihangir, dün transferde 2 önemli ismi kadrosuna katarken, Mağusa Türk Gücü’nden Erol Aksunlar ile Nurettin Gecekuşu’na resmi imzaları attırdılar. Her 2 futbolcu da Cihangir’in Antalya kamp kadrosuna dahil edildiler.

Mormenekşe, Dumlupınar’dan kadrosuna kattığı kaleci Oğuzhan Doşar’a resmi imzayı attırarak kalesini sağlama aldı.

Dumlupınar ise Düzkaya’dan kadrosuna katmak için anlaştığı tecrübeli orta saha futbolcusu Celal Habeşoğlu’nu resmen transfer etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.