banner913
banner932
banner1012

Transferde, dur durak yok

banner1020

Kulüp yöneticileri, Pazar günü dahi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ederken, Mağusa Türk Gücü ile yollarını ayıran Sami Ergazi'ye, K-PET Süper Lig lideri Yenicami'den teklif geldi

banner974
Transferde, dur durak yok

banner971

Futbolda ara transfer dönemi devam ederken, kulüp yöneticileri, Pazar günü dahi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam etti.

Mağusa Türk Gücü ile yollarını ayıran futbolculardan olan Sami Ergazi'ye, Doğu kulüplerinden son K-PET Süper Lig lideri Yenicami'den de teklif geldi. Yenicami yetkilileri Sami ile telefonda görüşürlerken, yüz yüze görüşme henüz gerçekleşmedi. Ancak Sami'nin önceliğinin kendi bölgesinden bir takım olduğu öğrenildi.

Mağusa Türk Gücü ile yollarını ayıran bir diğer futbolcu olan eski kaptan Erol Aksunlar ise K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup'ta zirve hedefinde olan Maraş ile büyük oranda anlaştı.

K-PET Süper Lig'in ikinci devresinde lige tutunma mücadelesi verecek olan Mormenekşe, kaleci Oğuzhan'dan sonra Nasuh Güngör ve ilk devreyi Girne Halk Evi'nde geçiren Fırat Güngör kardeşleri de kadrosuna kattı.

K-PET Süper Lig ekibi Gençlik Gücü'nün genç futbolcuları A Takım futbolcusu Orhan Çokbekler ile A2 Takım futbolcusu Akın, Birinci Lig ekibi Mehmetçik'e verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.