banner913
banner932
banner1012

Transfer hızlandı

banner1020

Ara transferde sona doğru yaklaşılırken transfer hareketliliğine devam ediliyor. Akova, MTG’den Hasan Göray’ı kadrosuna kattı. Mormenekşe, Hamitköy’den Serhan Damdelen ile prensipte anlaştı

banner974
Transfer hızlandı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

24 Ocak’ta tamamlanacak olan ara transferde sona doğru yaklaşılırken transfer hareketliliğine devam ediliyor.

Akova, MTG’den Hasan Göray’ı kadrosuna kattı. Hasan Göray dün Mormenekşe ile oynanan anı maçının ikinci devresinde sahaya girdi. Mormenekşe, Hamitköy’den Serhan Damdelen ile prensipte anlaştı. Bu transferin bugün veya yarın olumlu bitmesi bekleniyor.

Mesaryaspor ise Girne Halk Evi'nden Eren, Emre ve Mustafa Aktaş ile prensipte anlaşmasına vardı. Mesaryaspor geçirdiği sıkıntılı günlerden sonra toparlanırken, transferde de kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

Mesaryaspor, sezon başında Girne Halk Evi'ne verdiği kardeşler Eren ve Emre Aktaş ile yeğenleri Mustafa Aktaş'ı, takımlarına döndürmek için prensipte anlaşmaya vardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.