banner913
banner932
banner1012

Trabzonspor'a FIFA tehdidi

banner1020

İsrail basını, Trabzonspor hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Bordo Mavili kulübün Anthony Nwakaeme'nin bonservis ücretini henüz ödememesi nedeniyle Hapoel Beer Sheva tarafından FIFA'ya şikayet edilebileceği öğrenildi

banner974
Trabzonspor'a FIFA tehdidi

banner971

Geçtiğimiz günlerde başkan Ahmet Ağaoğlu'nun FIFA'da biriken toplam dosya sayısının 18 olduğunu açıkladığı Trabzonspor'da şimdi de Anthony Nwakaeme krizi yaşanıyor. İsrail basını, Bordo Mavili kulübün geçtiğimiz yaz Hapoel Beer Sheva'dan transfer ettiği Nijeryalı kanat oyuncusunun bonservis bedelini henüz ödemediğini öne sürdü.

Ülkede yayım yapan "Walla!" adlı internet sitesinin haberine göre Beer Sheva yöneticileri, 1 milyon euroluk ücretin tahsili için Trabzonspor'a gönderdiği son mesajda paranın ödenmemesi hâlinde konuyu önümüzdeki günlerde FIFA'ya taşıyabileceklerini iletti.

Trabzonspor'la 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan Nwakaeme, bu sezon Bordo Mavili formayla çıktığı 28 maçta 10 kez fileleri havalandırırken 6 da asist kaydetmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.