banner913
banner932
banner1012

Tottenham, Torino'da avantajı kaptı

banner1020

banner974
Tottenham, Torino'da avantajı kaptı

banner971

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalyan ekibi Juventus sahasında İngiliz takımı Tottenham Hotspur ile karşı karşıya geldi.

Allianz Stadyumu'nda Alman hakem Felix Brych'in yönettiği mücadele 2-2 eşitlikle tamamladı.

Tottenham, 9 dakikada 2-0 yenik duruma düştüğü Juventus deplasmanında beraberliği yakalayarak rövanş maçı için büyük avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya golle başlayan Juventus, 2. dakikada Higuain ile 1-0 öne geçti. Arjantinli yıldız 9. dakikada penaltı atışından kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Tottenham 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile farkı 1'e indiren golü kaydetti. Juventus, ilk yarının son dakikasında Higuain ile farkı 3'e çıkarma şansı yakaladı ancak Arjantinli golcü penaltı atışından yararlanamayınca ilk yarı 2-1'lik skorla sona erdi.

Karşılaşmaın 71. dakikasında Christian Eriksen Tottenham adına eşitliği sağlayan golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Bu karşılaşmanın rövanşı 7 Mart Çarşamba günü Wembley Stadı'nda oynanacak ve tur atlayan takım çeyrek finale yükselecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.