banner913
banner932
banner1012

Topaloğlu: 20TL'nin peşinde değiliz

banner1020

Stadlara girişte teknik direktörlerden de para alınması kararına, teknik adamlar tepki gösterirlerken, Hasan Topaloğlu, 20TL'nin peşinde olmadıklarını, kendilerinin en az 3 maça gittiklerini, hafta sonunu evde değil, sahada geçirdiklerine vurgu yaptı

banner974
Topaloğlu: 20TL'nin peşinde değiliz

banner971

Kulüplerden gelen istek doğrultusunda Kulüpler Birliği'nin aldığı stadlara girişte teknik direktörlerden de para alınması kararının KTFF tarafından uygulamaya konulmasına, teknik adamlar tepki gösterdiler.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan teknik direktörlerden Hasan Topaloğlu şu açıklamaları yaptı:

"Kulüplerin başlattığı maça girişte bilet kesme seferberliğini desteklerim. Yalnız bu giriş ücreti ülke futboluna hizmet eden teknik adam ve futbolculardan alınmamalıdır.

Çünkü biz maçlara keyfi olarak gitmiyoruz. Olay 20 TL meselesi de değildir. 20TL'nin de peşinde değiliz. Zaten 1 maç için harcamamız sadece bu kadarla da kalmaz. Benzin, parası, yanımızda gelen futbolcumuzun parası ve atıştırmalıklarla birlikte bu miktar yükselir.

Bu söylediklerim sadece 1 maç için de geçerli değildir. Çünkü biz kendi takımımızın maçı dışında en az 3 maça gideriz. Hafta sonumuzu evde değil, sahada geçiririz. Dünyada da böyle bir uygulama yoktur. Bir maçı izlemeye gidecek olan teknik adama ev sahibi kulüp locasını ayırır. O teknik adam maçı oradan izler.

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği'nin de bu kararın geri alınması konusunda girişim yapmasını bekliyoruz.

Bu arada maçlara girişte alınan 20TL'nin de yüksek olduğunu düşünüyorum. Eğer bu ücret daha düşük olursa, tribüne gelecek olanların sayısı da artacaktır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.