banner913
banner932
banner1012

TOL sıkı çalışıyor

banner1020

Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'nde kampta bulunan Türk Ocağı, yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunuyor Türk Ocağı, kamp süresince kondüsyon ve güç ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirirken yeni transfer Hasan Yaşinses'in hırsı ve arzulu çalışması dikkatlerden kaçmıyor

banner974
TOL sıkı çalışıyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Türkiye'nin başkenti Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'nde kampta bulunan Türk Ocağı, yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunuyor.

Patalya Termal Hotelin halı gibi olan çim zeminlerinde teknik direktör Mehmet Bolkan yönetiminde oldukça sıkı bir çalışma temposu bulunan takımdaki futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. Türk Ocağı, kamp süresince kondüsyon ve güç ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirecek.

Özellikle yeni transfer Hasan Yaşinses'in (Gabira) hırsı ve arzulu çalışması dikkatlerden kaçmazken, futbolcu yeni sezonda kendisinden söz ettirmeyi hedefliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.