banner913
banner932
banner1012

Timsah için tehlike çanları çalıyor

banner1020

Bursaspor, kötü gidişe "dur" diyemiyor. Yeşil-beyazlı ekip, yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile çıktığı 3 maçta da kazanamadı

banner974
Timsah için tehlike çanları çalıyor

banner971

Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan 5 kulüpten biri olan Bursaspor için tehlike çanları çalıyor. Yeşil-beyazlı ekip, son 16 maçta sadece bir kez kazandı.

Bursaspor'a kan değişikliği de henüz çare olamadı. 28. hafta öncesinde Samet Aybaba ile yollarını ayıran "Timsah", teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal'ı getirdi. Takımının başında üç maça çıkan Bakkal, henüz galibiyet sevinci yaşayamadı.

Bu maçlarda Trabzonspor'a mağlup olan Bursaspor, Kasımpaşa ve Akhisarsporla da berabere kaldı. 16. sırada olan yeşil-beyazlı ekip, bu hafta kader maçlarından birine çıkacak.

Mesut Bakkal'ın öğrencileri, 17. sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bursaspor, gol yollarında da istediği üretkenliği gösteremedi. Rakip ağları 25 kez sarsan yeşil-beyazlı takım, ligin en az gol atan takımı.

30 haftada rakiplerini sadece 5 kez mağlup eden Bursaspor, bu alanda da son sırada yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.