banner913
banner932
banner1012

Terim, yıldızları yedek kulübesine çekecek

banner1020

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında bazı yıldızlarını yedek kulübesine çekecek

banner974
Terim, yıldızları yedek kulübesine çekecek

banner971

Galatasaray'da kadro revizyonu yaşanacak. Gençlerbirliği maçının ardından takımının ortaya koyduğu futbola tepki gösteren Teknik Direktörü Fatih Terim, Demir Grup Sivasspor maçında bazı oyuncuları yedek kulübesine çekecek.

Terim'in, cezalı olan Mariano'nun yanı sıra, Nagatomo, Belhanda ve Selçuk'a 11'de şans vermesi beklenmiyor.

RadamelFalcao ise bu karşılaşmada 11'de olacak. Deneyimli teknik adam, sağ bekte Şener Özbayraklı, sol bekte ise Ömer Bayram'ı oynatmaya hazırlanıyor.

Selçuk İnan'ın yerine ise Jean Michael Seri görev alacak. Terim'in Belhanda'yı da yedek oturtmayı planladığını öğrenildi. 

Faslı oyuncunun performansında memnun kalmayan tecrübeli çalıştırıcı, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına da alternatif bir oyuncuyla başlayabileceği belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.