banner913
banner932
banner1012

Tepe yeniden yeşerecek

banner974
Tepe yeniden yeşerecek

banner971

Soydan SAKALLI

Tepe olarak adlandırılan Gönyeli Stadı’nın, yeniden doğal çim zeminli hale gelmesi için başlatılan çalışmalar devam ederken, zemin kısa süre içerisinde ekilecek.

Ülkemizin ilk sentetik zeminli sahası olan Gönyeli Stadı’nın sentetik zemini söküldükten sonra başlayan çalışmalar içerisinde, stada Gönyeli Belediyesi tarafından su bağlanırken, Spor Dairesi’nin kısa süre içerisinde zemini ekmesi bekleniyor.

Stadın yıkılmaya yüz tutmuş olan tribünleri ve basın tribünün ise ikinci bir proje ile elden geçirilmesi hedefleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin teogman - 5 yıl önce
Niye tüm stat yenilenmiyor önce cim sonra türbünler olurmu bence öncelik türbünler olmalıydı sonra cimlendirme türbün yenilenmede cimler hicmi zarar görmeycek yoksa spor dairesinin cokmu parası var tekrardan cim zeminin zarar görünce tekrar ekimmi olacak ve yine emekler boşa gidecek lütfen carcur edilecek paraya ve emege saygı duyun