banner913
banner932
banner1012

Teknik adamların paraları, federasyon garantisinde

banner1020

Kulüpleri ile sorunlu ayrılan teknik adamların kulüplerinden alacakları maaşları, kulüplerin federasyondan alacakları katkı paylarından ödenecek

banner974
Teknik adamların paraları, federasyon garantisinde

banner971

Kulüpleri ile sorunlu ayrılan teknik adamların kulüplerinden alacakları maaşları, kulüplerin federasyondan alacakları, katkı paylarından ödenecek. Söz konusu durum, kulüpler teknik adamlara ödemelerini yapmamaya devam etmeleri halinde geçerli olacak.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun aldığı kararlara göre Hüseyin Çağer, Evren Bahtıkara ve Mehmet Cemal Kamancıoğlu’nun sorunları karar bağlandı. Buna göre Evren Bahtıkara’nın Türkmenköy ASK’den alması gereken 3 aylık maaşı olan 4,500 Türk Lirası, Yeni Mesarya Türkmenköy tarafından ödenecek. Tatlısu, Hüseyin Çağer’e 3,000 Türk Lirası ödeyecek. Girne Halk Evi, Mehmet Cemal Kemancıoğlu’na 3,750 Türk Lirası ödeyecek.

Kani Buranay ve Dipkarpaz arasındaki sorun ile Mormenekşe futbolcusu Nduga Lawrence arasındaki sorun ise gerçekleştirilecek toplantıda karara bağlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.