banner913
banner932
banner1012

Teknik adam değişimleri başladı

banner1020

K- PET Ligleri’nde henüz dört hafta geride kalmasına rağmen, teknik adam değişimleri başladı. Akova’da Ahmet Ogan’ın yerine Ali Özçalışkan, Maraş’ta ise Mehmet Göçer’in yerine İzzet Kaçmaz göreve getirildi

banner974
Teknik adam değişimleri başladı

banner971

İsa TABAK

Futbolda 2017 – 2018 futbol sezonu K- PET Ligleri’nde henüz dört hafta geride kalmasına rağmen, teknik adam değişimleri başladı.

K-PET Süper Lig ekibi Merit Alsancak Yeşilova’da geçtiğimiz gün Tayfun Kurtarıcıoğluları’nın yerine Erdinç Akyulaf, K-PET Birinci Lig ekibi Mehmetçik’te ise Mehmet Kemancıoğlu’nun yerine İbrahim Sarı getirilmişti. Dün ise K-PET Birinci Lig ekipleri Akova’da Ahmet Ogan’ın yerine Ali Özçalışkan, Maraş’ta ise Mehmet Göçer’in yerine İzzet Kaçmaz göreve getirildi. Ali Özçalışkan, dün Boğaziçi halı sahasında yapılan antrenman ile ilk antrenmanına çıktı. İzzet Kaçmaz ise ilk antrenmanına bugün çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.