banner913
banner932
banner1012

"Tek istediğimiz adalettir"

banner1020

Dumlupınar yönetim kurulu, Göçmenköy maçı sonrasında maçın hakemi Serkan Şimşek’e büyük tepki gösterirken, tek isteklerinin adalet olduğunu belirtti

banner974
"Tek istediğimiz adalettir"

banner971

Mehmet Evram başkanlığındaki Dumlupınar yönetim kurulu, Göçmenköy maçı sonrasında maçın hakemi Serkan Şimşek’e büyük tepki gösterdi.

Uzatma dakikalarında kalelerinde gördükleri gol ile lider Göçmenköy karşısında 1 puana razı olan Dumlupınar yönetim kurulunun açıklaması şöyle:

“Tek istediğimiz adalettir! Artık yeter!
Dumlupınar maçlarında bugüne kadar hiçbir hakem maç sonu polis koruması ile sahadan çıkmamıştır. Hiçbir hakem tehdit edilmemiştir, hiçbir hakem darp edilmemiştir. Hakemlerin hatalarını hep iyi niyetli yorumlayarak ‘İnsandır, hata yapar!’ dedik.
Bu sezon olağan dışı maçlar oynadık. Şanssızlık ve beceriksizlik neticesinde puanlar verdik. Ama 2. devrenin başlamasıyla yapılan hakem hataları bariz bir şekilde ‘insan hatası’ olmaktan çıkmış, art niyetli bir operasyona dönüşmüştür.
Dün aleyhimize verilen penaltı öncesi oyuncumuza yapılan faulün verilmemesi art niyettir ve bardak taşmıştır. Pazartesileri dilenen özürler artık teselli vermiyor.
Mağusa takımı olmak, Mağusalı olmak, dernekten uzak olup hakemlerle tavla oynayamamak suç olmamalı. İşlemediğimiz bir suçun bedelini ödüyoruz. Böyle gitmez, gitmemeli!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.