banner913
banner932
banner1012

“Taraftarımız Süper Lig yolunda destek olsun”

banner1020

Hamitköy Kulüp Başkanı Evren Mannaş, Bostancı Bağcıl maçına Hamitköy taraftarlarını davet ederken, Hamitköy taraftarlarına maç giriş bileti kesilmeyeceğini söyleyip, Süper Lig yolunda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğuna vurgu yaptı

banner974
“Taraftarımız Süper Lig yolunda destek olsun”

banner971

Hamitköy’ün başarılı kulüp başkanı Evren Mannaş, Bostancı Bağcıl ile Pazar günü Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynayacakları maç öncesinde Hamitköy taraftarlarına çağrıda bulunurken, takımına da Süper Lig yolunda güvendiğini söyledi.

Evren Mannaş’ın, Bostancı Bağcıl maçı öncesinde yaptığı açıklama şöyle:

“Takımımız şu anda ligde üçüncü sırada yer almaktadır. Hedefimiz sezonun sonunda Süper Lige yükselmektir. Bu nedenle de taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır.

Bostancı Bağcıl maçı için de Hamitköy taraftarlarına maç giriş bileti kesilmeyecektir. Tüm taraftarlarımızı ve sempatizanlarımızı bu maça davet ediyorum. Gelsinler ve futbolcularımıza destek vererek, galibiyete katkı koysunlar.

Biz yönetim kurulu olarak takımımızın başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim kurulumuzun teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveni tamdır. Yolun sonunda hedefe varacağımıza inanıyoruz. Çünkü “Bu sene, o senedir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.