banner913
banner932
banner1012

Talisca elden gidiyor

banner1020

Siyah beyazlılar ile 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız, bu sezonki performansıyla Avrupa devlerinin radarına girdi.

banner974
Talisca elden gidiyor

banner971

Portekiz basınının iddiasına göre, bonservisi Benfica'nın elinde bulunan Talisca'ya Monaco'dan teklif var. Talisca'nın menajeri Jorge Mendes, 23 yaşındaki oyuncuyu satacağına dair Benfica Başkanı Luís Filipe Vieira'ya söz verdi.

Bir diğer transfer iddiası da İngiltere'den geldi. Daily Mail'in haberine göre Benfica ile Manchester United, 21 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında Anderson Talisca'nın transferi için anlaştı. 

Siyah beyazlı yönetim ise bu sezon 29 resmi maçta 14 gol 6 asistlik bir performans sergileyen Talisca'yı takımda tutmak istiyor.

En büyük engel, sözleşmede belirtilen 25 milyon avroluk bonservis bedeli.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.