banner913
banner932
banner1012

Takımlar transfer derdinde

banner1020

Takımlar, kadrolarını güçlendirmek için yeni transferler yapma girişimlerini sürdürüyor. Çetinkaya, Yeni Boğaziçi, Türk Ocağı, Yalova, Merit Alsancak Yeşilova, Mehmetçik, Akova, Mormenekşe, Girne Halk Evi, Bostancı Bağcıl ve Görneç transfer çalışmalarında ön plana çıkıyor

banner974
Takımlar transfer derdinde

banner971

Necati KÜLAHLARI, Niyazi ERGÜLEN

Futbolda 2017 – 2018 futbol sezonuna yönelik antrenmanlar başlarken, takımlar diğer yandan da yeni transferlerle, kadrolarını güçlendirmek için girişim yapıyorlar.

Transfer piyasasındaki yüksek fiyatlar, transfer girişimlerini zorlaştırmasına rağmen, kulüp yöneticilerinin girişimleri aralıksız sürüyor.

ÇETİNKAYA’YA BAL’DAN KALECİ

Çetinkaya’da kaleci arayışları sürerken Küçük Kaymaklı kalecisi Ufuk Şimşek’ten vazgeçildi. Kaleci arayışları çerçevesinde Türkiye’de BAL’da oynayan Selçuk Özkurt isimli kaleci dün takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Ailesi Yeni Boğaziçi’nde olan KKTC vatandaşı 1983 doğumlu Selçuk’un performansının beğenilmesi ve maddi konularda anlaşılması durumunda transfer gerçekleşecek.

İNANÇ, YENİCAMİ’DEN KOPTU

Yenicami’nin genç yıldızı Mustafa İnanç, kulübü ile karşılıklı konuşarak yolları ayrıldı. Mustafa İnanç’a, Süper Lig kulüpleri Yeni Boğaziçi, Türk Ocağı ve Gençler Birliği ile Birinci Lig kulübü Mehmetçik transfer teklifinde bulundu. Tercihini Süper Lig’den yana kullanmak isteyen Mustafa geçtiğimiz sezon Mehmetçik’te forma giymişti.

AKSEL İÇİN OCAK DA DEVREDE

Merit Alsancak Yeşilova’nın tecrübeli sol kanat oyuncusu Aksel Kaptanoğlu için Doğan Türk Birliği’nden sonra eski takımı Türk Ocağı da devreye girerken, Doğan Türk Birliği’nin bu transfer için daha avantajlı olduğu öğrenildi.

Yeşil beyazlıların tecrübeli sol bek oyuncusu Cahit Solkanat için ise Bostancı Bağcıl ve Gönyeli transfer girişiminde bulundular. Yeşilova’nın joker futbolcusu Abdullah Atma için ise eski kulüpleri Mormenekşe ve Yeni Boğaziçi devreye girdi. Merit Alsancak Yeşilova yönetimi, yol sorunu nedeniyle bu futbolcunun transferine sıcak bakıyor. Takımın tecrübeli ismi Ediz Çukurovalı için ise geçtiğimiz sezon forma giydiği Baf Ülkü Yurdu ile bazı Birinci Lig kulüpleri devreye girdi.

Merit Alsancak Yeşilova ise Küçük Kaymaklı’dan Taner Bingöllü’nün transferi için girişimlerde bulunuyor.

EREN’İN BONSERVİSİ 150 BİN TL

Yeni Boğaziçi, Mormenekşe’nin genç yıldızı Eren Karaer’in transferi için girişim yaparken, Mormenekşe yönetiminin genç futbolcunun bonservis bedelini 150,000 TL olarak belirlemesi, transferi zora sokuyor.

Transferde hareketlenen Yeni Boğaziçi, Dumlupınar’dan Hasan Mani ile prensipte anlaşırken, 2 genç futbolcuyu daha kadrosuna katmaya çalışıyor. Cihangir’den Mete için yapılan girişim ise sonuçsuz kaldı.

YALOVA’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yalova’da transfer çalışmaları ise sürüyor. Stoper arayışındaki sarı lacivertliler, son olarak Mormenekşe forması giymiş olan Nasuh Güngör ile ilgileniyor. Yalova ayrıca Doğancı’dan Ahmet için de girişim yapıyor.

BOŞNAK REVAÇTA

Bonservisi Cihangir’de bulunan tecrübeli golcü İrfan Boşnak için Birinci Lig kulüpleri Akova ve Mormenekşe devreye girdi. Geçtiğimiz sezon Akova’da gol kralllığı yaşayan İrfan için  Cihangir yönetiminin belirleyeceği bonservis bedeli, transferde belirleyici olacak.

GÖRNEÇ’TE ROTA ARNAVUT VE ŞAŞMAZ

Birinci Lig’in yeni ekibi Görneç’te transfer çalışmalar başlarken, kaleci ve kaleci antrenörü olarak görev yapması planlanan Mustafa Şaşmaz ile başkan Alpay İnce bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme olumlu geçti. Görneç ayrıca bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan eski futbolcusu Mustafa Arnavut’un transferi için de harekete geçti.

MEHMETÇİK, ÇELİK GİBİ

Mehmetçik yönetimi, teknik direktör Mehmet Kemanecioğlu’nun raporu doğrultusunda transfer girişimlerini sürdürüyor.

Mehmetçik, Dörtyol’dan, Ali Çelik ve Dumlupınar’dan kardeşi Mustafa Çelik ile prensipte anlaştı. Ali Çelik, Yeni Boğaziçi’ni Süper Lige taşıyan golü kaydetmişti. Mustafa Çelik ise geçtiğimiz sezon Mehmetçik forması giymişti.

GHE HAREKETLENDİ

Birinci Lig ekiplerinden Girne Halk Evi’nde, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen genel kurulda

Ali Tanoğlu’nun başkan adaylığından çekilmesi sonrasında olağan genel kurula tek başkan adayı olarak giren iş adamı Kayhan Hürdeniz, üyelerin onayını aldıktan sonra bir dönem futbolcu olduğu Girne Halk Evi’nin, yeni kulüp başkanı olmuştu. Başkanını seçen Girne Halk Evi’nde transfer çalışmaları da başlarken, Türk Ocağı’ndan kaleci Cenk Yılmaz’ı, Karşıyaka’dan Mehmet Gürpınar’ı, Tatlısu’dan Ali Nazlı ile Lapta’dan Mehmet Göktaş’ı transfer listesine aldı.

BAĞCIL, SERHAN’A TEKLİF GÖTÜRDÜ

Bostancı Bağcıl, geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Serhan Dağdelen’e yeniden teklif götürürken, taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor. Bağcıl, Mert Bahşi ile de prensipte anlaştı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.