banner913
banner932
banner1012

Tahkimden indirim yok

banner1020

Tahkim Kurulu, Dumlupınar futbolcusu Hasan Bahtıkara’nın ve Düzkaya futbolcusu Ertuğrul Bayırlı’ya verilen cezaları onadı

banner974
Tahkimden indirim yok

banner971

Derviş MENEKŞELİ

KTFF Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun 15 maç ceza verdiği Dumlupınar futbolcusu Hasan Bahtıkara’nın ve Düzkaya Kulübü’nün futbolcusu Ertuğrul Bayırlı’ya verdiği 5 maçlık cezaları onadı.

Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar şöyle:

"Mormenekşe - Dumlupınar, K-Pet 1. Lig maçında Dumlupınar futbolcusu Hasan Bahtıkara’ya maçın hakemine yönelik hakaret ve spor ahlakına aykırı sözleri ve hakeme yapmış olduğu fiili müdahale neticesinde Disiplin Kurulu'nun futbolcu aleyhine verdiği 15 maç men cezası, müdahalemizi gerektirecek nitelikte olmadığından verilen cezanın uygun ve adil olduğuna oybirliği ile karar verip, verilen cezayı onarız.

Düzkaya Spor Kulübü Kültür Ocağı – Göçmenköy Spor Kulübü U-21 Bölgsel Lig Batı Grubu maçında Düzkaya futbolcusu Ertuğrul Bayırlı’ya rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareket ve darp fiili neticesinde Disiplin Kurulu'nun futbolcu aleyhine verdiği 5 maç cezanın müdahalemizi gerektirecek nitelikte olmadığından verilen cezanın uygun ve adil olduğuna oybirliği ile karar verip, verilen cezayı onarız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.