banner913
banner932
banner1012

Tabak: Kebaba gelenler, meydanda yok

banner1020

Doğancı'da başkanlığı bırakma kararı alan Cemal Tabak, camianın ilgisizliğinden yakınırken, “ligde kaldığımız gün kulübe kebap yemeye gelenler, bugün ortada yokturlar. Kulüp sahipsiz kaldı” dedi

banner974
Tabak: Kebaba gelenler, meydanda yok

banner971

Birinci Lig ekiplerinden Doğancı'da da yeni sezon öncesinde başkan ve yönetim kurulu sıkıntısı sürüyor. Salı gününe kadar süresi olan Doğancı'da başkanlığı bırakma kararı alan Cemal Tabak, camianın ilgisizliğinden yakınırken, “ligde kaldığımız gün kulübe kebap yemeye gelenler, bugün ortada yokturlar. Kulüp sahipsiz kaldı. Ben artık yoruldum ama yine de yönetim kurulunda görev alacağımı söyledim. Buna rağmen kimse başkan olmak istemiyor. Sahanın kurumaması ve kulübün işlerinin yürümesi için şu anda çalışıyorum. Ama üzülerek söylüyorum ki kısa süre içerisinde lige katılmayacağımızın yazısını yazacağım.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.