banner913
banner932
banner1012

Süper Vadili

banner1020

Süper Lig'de ve Birinci Lig'de oynayan birçok futbolcu, Bölgeler Terfi Müsabakaları Lig'inde, Vadili - Akıncılar forması giyecek

banner974
Süper Vadili

banner971

Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) Lig'ine iddialı girecek olan Vadili - Akıncılar, Eralp Şerifoğlu gibi önemli bir teknik adamı takımın başına getirdikten güçlü bir kadro kurdu.

Şu anda Süper Lig'de ve tamamlanan Birinci Lig'de oynayan birçok futbolcu, Bölgeler Terfi Müsabakaları Lig'inde Vadili - Akıncılar forması giyecek.

Gençlik Gücü futbolcusu Gökhan Özer, Değirmenlik kalecisi Çayan Çeko, Mormenekşe'den Fırat Güngör, Çetinkaya A2 Takımı'ndan Samet Karacaoğlu, Serdarlı'dan Hacı Özer, GHE’nden Ali, Akova'dan Kamil Ergenekon gibi futbolcular, birleşme sonrasında yeni kurulan takımda forma giyecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.