banner913
banner932
banner1012

Süper Lige üçüncü bilet aranıyor

banner1020

Yarın oynanacak K-Pet Birinci Lig Play-off maçlarının son hafta maçlarından çıkacak sonuçlar, K-PET Süper Lige yükselecek üçüncü ve son takımı belirleyecek. Girne Halk Evi, Mormenekşe ve Hamitköy’ün , Süper Lige yükselme şansı bulunuyor

banner974
Süper Lige üçüncü bilet aranıyor

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen K-Pet Birinci Lig Play-off maçlarının son hafta maçları yarın oynanacak. Son hafta maçları öncesinde Girne Halk Evi, Mormenekşe ve Hamitköy’ün , K-PET Süper Lige yükselme şansı bulunuyor.

Saat 16.30'da başlayacak maçlarda Esentepe Erdal Barut Stadı’nda, Girne Halk Evi-Mormenekşe, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda ise Dumlupınar-Hamitköy karşılaşacak.

Girne Halk Evi-Mormenekşe ve Dumlupınar-Hamitköy maçlarından çıkacak sonuçlar, K-PET Süper Lige yükselecek üçüncü ve son takımı da belirleyecek. Son maçlar öncesinde en şanslı takım olarak Girne Halk Evi’ne, Mormenekşe karşısında 1 beraberlik dahi yeterli olacak.

Mormenekşe ise Girne Halk Evi’ni mağlup etmesi, Dumlupınar’ın ise Hamitköy’ü yenmesi halinde K-PET Süper Lige yükselebilecek.

Hamitköy ise Mormenekşe’nin, Girne Halk Evi’ni mağlup etmesi, kendisinin ise Dumlupınar’ı yenmesi halinde K-PET Süper Lige yükselebilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.