banner913
banner932
banner1012

Süper Lig’de zirvede amansız yarış

banner1020

Spor Toto Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışında büyük bir çekişme yaşanıyor. Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ligi zirvede tamamlamak için kıyasıya bir yarış yaşanacak

banner974
Süper Lig’de zirvede amansız yarış

banner971

Spor Toto Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışında büyük bir çekişme yaşanıyor.

Şampiyonluk yolunda 4 takım sezonu zirvede tamamlamak içim son 6 hafta kıyasıya bir yarışa girecek. Ligin zirvesindeki Medipol Başakşehir'in 59, ikinci Galatasaray'ın 57, üçüncü Beşiktaş'ın 56, dördüncü Fenerbahçe'nin ise 54 puanı bulunuyor.

AVANTAJ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR VE GALATASARAY'DA

Şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir ve Galatasaray rakiplerine göre bir adım önde bulunuyor.

Yarışta en kritik maçlardan birisi ise önümüzdeki hafta oynanacak. Ligin 29. haftasında ikinci sıradaki Galatasaray, sahasında lider Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Sarı-kırmızılılar kalan 6 maçını da kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemeye çalışacak.

Ligde bu hafta zirveye çıkan Medipol Başakşehir ise Galatasaray'la berabere kalıp geri kalan 5 maçını da kazanması durumunda arkasındaki takımlara bakmadan şampiyon olacak.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'YE TÜM MAÇLARINI KAZANMAK YETMİYOR

İlk ikiyi takip eden Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye ise tüm maçlarını kazanmak yetmiyor.

Beşiktaş kalan maçlarını kazanması durumunda önündeki rakiplerinin 6 haftada 4 puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe'nin şansı ise diğer rakiplerine göre daha az. Sarı-lacivertliler, 18 puan alıp rakiplerinin puan kayıplarına göre 4 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeye çalışacak. Fenerbahçe'nin avantajı ise kalan 6 haftada Galatasaray-Medipol Başakşehir, Galatasaray-Beşiktaş maçlarının oynanacak olması.

ZİRVEDE KALAN MAÇLAR

Zirve yarışı veren 4 takımın kalan maçları şöyle:

Medipol Başakşehir: Galatasaray (D), Kayserispor, Osmanlıspor (D), Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor (D), Kasımpaşa.

Galatasaray: Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor (D), Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe (D).

Beşiktaş: Teleset Mobilya Akhisarspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray (D), Kayserispor, Osmanlıspor (D), Demir Grup Sivasspor.

Fenerbahçe: Demir Grup Sivasspor (D), Antalyaspor, Kasımpaşa (D), Bursaspor, Kardemir Karabükspor (D), Atiker Konyaspor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.