banner913
banner932
banner1012

Sönmezler sahalara geri döndü

banner1020

Görneç Fahri Başkanı Sönmezler, bir sürelik ayrılıktan sonra kulübünün final maçına giderek, takımına destek verirken, devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma ile takımının maçı kazanıp şampiyon olmasına büyük katkı koydu

banner974
Sönmezler sahalara geri döndü

banner971

Özelde Görneç’in genelde ise futbolumuzun önemli isimlerinden Musa Sönmezler, bir sürelik ayrılık sonrasında sahalara geri döndü.

Yaşanan bir sorundan dolayı bir süre Görneç maçlarına gitmeme kararı alan Musa Sönmezler, Fahri başkanı olduğu kulübünün geçtiğimiz hafta Vadili ile oynadığı BTM Ligi final maçına giderek, takımına destek verdi.

Kulüp eski başkanı Halil Kasım’ın girişimi ile maça giden ve başkan Alpay İnce ile takıma büyük moral veren Musa Sönmezler, 0-0 biten ilk devre sonunda ise soyunma odasına girdi. Musa Sönmezler, burada teknik heyet ve futbolculara yönelik bir konuşma gerçekleştirirken, ikinci devrede takımının maçı 2-0 kazanıp, yeniden Birinci Lige dönmesine büyük katkı koydu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.