banner913
banner932
banner1012

Sivri, Fenerbahçe maçını iple çekiyor

banner1020

Galatasaray U21 Takımı'nda futbol hayatını sürdüren Ahmet Sivri, yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'daki kariyerime odaklandığını söylerken, özellikle 22 Ekim'deki Fenerbahçe maçını iple çektiğine vurgu yaptı

banner974
Sivri, Fenerbahçe maçını iple çekiyor

banner971

Galatasaray U19 Takımı'na denenmek için giden ancak kısa süredeki başarısıyla Galatasaray A Takımı'nda da forma giyen, 18 yaşındaki futbolcumuz Ahmet Sivri, futbol hayatını Galatasaray U21 Takımı'nda sürdürüyor.
Geçtiğimiz gün Galatasaray U21 Takımı forması altında, Galatasaray A Takımı'na 2 gol atan Ahmet Sivri, Galatasaray kariyeri ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:
"Öncelikle Galatasaray'a gitmemi sağlayan Hasan Ecer'e çok teşekkür ederim. Burada her şey çok profesyonelce gidiyor.
Ben Galatasaray U19 Takımı için geldim. Ancak Galatasaray U21 Takımı'na alındım. Şu anda da burada ilk 11'de forvet olarak görev yapıyorum. Takımım ve benim için de her şey çok güzel gidiyor. Takımda beni Ahmet değil, Sivri diye çağırıyorlar. Geçen haftayı 1 asistle kapattım. Sırada Karabük maçı vardır. Bu maçta da başarılı olmak istiyorum ama özellikle 22 Ekim'deki Fenerbahçe maçını iple çekiyorum.
Galatasaray'ın forveti Gomis ile iyi ilişkilerim vardır. Benimle sürekli ilgilenir. Gomis çok sıcak kanlı bir insandır. Onun tavsiyelerini dinliyorum. Antrenmanlar haricinde kendimi güçlendirmek için sürekli çalışmalar yapıyorum. İlk başlarda geri dönmeyi düşündüm. Ama şu anda sadece Galatasaray'daki kariyerime odaklandım."
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.