banner913
banner932
banner1012

“Sezonu şampiyonlukla tamamlama inancımız tam”

banner1020

Önemli yerli futbolcularla kadrosunu takviye eden ve kaliteli yabancı futbolculara sahip olan Binatlı, şampiyonluk iddiasında olacak. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, yeni sezonu şampiyonluklarla tamamlama inançlarının tam olduğunu söyledi

banner974
“Sezonu şampiyonlukla tamamlama inancımız tam”

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lige şampiyonluk iddiası ile hazırlanan, önemli yerli futbolcularla kadrosunu takviye eden ve kaliteli yabancı futbolculara sahip olan Binatlı’nın teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi.

Yeni sezon öncesinde yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gökmen Davutoğlu, şunları söyledi:

“Binatlı olarak çok iyi çalışan bir başkan ve yönetim kuruluna sahibiz. Yaz aylarında, Kış uykusuna yatmadığımız için de ekonomik sorunumuz yoktur. İyi bir ekip olan yönetim çok iyi gelir kaynakları yarattı. Zaten bu durum yaptığımız transferlere de yansıdı.

Kampımız da çok verimli geçti. Takıma geç katılan yerli ve yabancı futbolcularımız kamp boyunca yaptıkları antrenmanlarla, eksikliklerini giderdiler. Kadromuz da yeterlidir. Her mevkide alternatifli bir kadroya sahibiz. Sadece 1 stoper transferine ihtiyacımız vardır.

Binatlı olarak yeni sezonda yenemeyeceğimiz takım yoktur. Tüm takımlara karşı kazanacak güce sahibiz. Bu nedenle de sezonu iyi bir yerde tamamlayacağımıza inanıyorum.

Taraftarlarımızı da heyecanlandırıyoruz. Yeni sezonda bize daha çok destek vereceklerine inanıyorum. Çünkü hazırlık maçlarında dahi iyi seyirci topluluğuna sahibiz.

Lig çok çekişmeli geçecek. Özellikle 7 takımın birbirine denk güçlerde olduklarına inanırım. Geriye kalan takımlar da bu takımlardan çok az daha geridedirler. Ancak biz iyi bir fikstür de çekersek, iki sezon önce yitirdiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Yeni sezonu şampiyonluklarla tamamlama inancımız tamdır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.