banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu’ndan milli takıma kutlama

banner1020

Hasan Sertoğlu, Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu CONIFA’nın düzenlediği Dünya Kupası’nda ikinci olan KKTC Futbol Milli Takımı’nı kutladı

banner974
Sertoğlu’ndan milli takıma kutlama

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanlığından izne ayrılan Hasan Sertoğlu, Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu CONIFA’nın  Londra’da düzenlediği Dünya Kupası’nda ikinci olan KKTC Futbol Milli Takımı’nı kutladı, nice başarılar diledi.
Final maçı öncesinde Londra'ya giderek millilere destek veren Sertoğlu, 31 Mayıs’ta başlayıp dün sona eren şampiyona boyunca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti milli takımına büyük destek veren Londra’daki Kıbrıs Türk Toplumu’na da teşekkür etti.
Sertoğlu, “ Kıbrıs Türk gençliği bizim güvencemizdir, geleceğimizdir. Kıbrıs Türk gençliği herşeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Gençlerimiz kendilerine olanak tanındığı zaman, imkan bulduklarında büyük başarılara imza atabileceklerini ispatlamışlardır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.