banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu memnuniyetini açıkladı

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yenicami - Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili duyduğu memnuniyetini açıkladı

banner974
Sertoğlu memnuniyetini açıkladı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yenicami - Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sertoğlu, söz konusu karşılaşmadaki ortamdan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, şu ifadeleri kullandı;

“K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yenicami – Mağusa Türk Gücü karşılaşması bizler ve futbola sevgisi olan herkes tarafından büyük bir keyif alınarak izlenmiştir. Çok kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynanan bu karşılaşmadan hep birlikte müthiş bir haz duyduk. Gerek oyundan gerekse de atmosferden stadyumda bulunan herkes büyük zevk almıştır.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı olarak, bizlere bu ortamı yaratan Yenicami ve Mağusa Türk Gücü yöneticilerine, taraftarlarına ve bizleri stadyumda yalnız bırakmayan, yanımızda olan protokol mensuplarına ve spor basınına teşekkür ederim. Ancak en büyük teşekkürüm; bu oyunun güzelleşmesini sağlayan, söz konusu ortamın baş mimarı olan ve seyircinin bu maçtan haz duymasını sağlayan iyi niyetli futbolcularadır. Ben yıllardır böyle bir karşılaşma izlemedim. Eminim stattaki birçok kişi de benim gibi düşünüyordur.

Bu karşılaşmanın son derece centilmence ve keyifli geçmesinin ana nedeni kesinlikle futbolcuların iyi niyeti, sahadaki mücadelesi ve sadece futbol oynamayı düşünerek hakeme yardımcı olmalarıdır. Dilerim bu karşılaşmadaki atmosfer ve futbolcuların ortaya koyduğu iyi niyet, liglerimizde ilerideki maçlarda tüm futbolcular için örnek alınır. Biz bu şekilde mücadele gücü yüksek, futbolu güzelleştiren maçların sayısını artırabilirsek, futbolumuz çok daha fazla ilgi görür ve seyredenlerin ilgisini çeker.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.