banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu güven tazeleyecek

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Genel Kurulu’na tek başkan adayı olarak girecek olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, üyelerden onay isteyecek

banner974
Sertoğlu güven tazeleyecek

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, 2016 - 2017 Futbol Sezonu Olağan Genel Kurul toplantısı bugün saat 10:00’da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu'nda toplanacak.

Olağan Genel Kurul toplantısına KTFF’na bağlı K-Pet Süper Lig ve Birinci Lig Kulüpleri Başkanları ile BTM Ligi Kulüpleri adına BTM Kulüpleri temsilcisinin katılmaları veya temsilci olarak katılacak olanların yetki belgelerini Genel Kurul’a sunmaları gerekiyor.

Genel kurula tek başkan adayı olarak girecek olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, üyelerden onay isteyecek.

OLAĞAN SEÇİMLİ ve MALİ GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ:
1.Açılış ve Saygı duruşu
2.Divan Kurulunun oluşumu
3.Faaliyet ve Mali Raporun Genel Kurulun onayına sunulması.
4.KTFF Başkanlık Seçimi
5.Dilek ve Temenniler.

Antrenörlere bir şans daha

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu talimatları gereği her sezon zorunlu olan güncelleme seminerlerine 15 Haziran tarihinde katılamayan Teknik Direktör ve "A" Lisans sahibi antrenörlere bir şans daha verildi.

Antrenörlere, 22 Haziran’da gerçekleştirilecek olan "B" Lisans, "C" Lisans Antrenör ve Kaleci Antrenörü Seminerine katılmaları şartıyla, "2017-2018 Sezonu Çalışma İzni" hakkı verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.