banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu: Diploma sorunu aşılacak

banner1020

Mustafa Piro'nun teknik adamlık diplomasının, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmemesi üzerine açıklamalarda bulunan Hasan Sertoğlu, diploma sorununu aşacaklarını söyledi

banner974
Sertoğlu: Diploma sorunu aşılacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Adana Demirspor'da, teknik direktör Giray Bulak'ın yardımcılığına getiren Mustafa Piro'nun, KTFF tarafından verilen teknik adamlık diplomasının, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmemesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Hasan Sertoğlu, şu anda Türkiye Futbol Federasyonu ile iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını ve diploma sorununu aşacaklarını söyledi. Hasan Sertoğlu, KTFF tarafından verilen teknik adamlık diplomasına kendisinin ve Türkiye Futbol Federasyonu antrenör eğitim sorumlusunun imza koyduğunu açıkladı.

Türkiye kulüplerine giden futbolcularla ilgili olarak da açıklamalar yapan Hasan Sertoğlu, kulüplere yetiştirme bedeli ödenmesi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişim başlattıklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.