banner913
banner932
banner1012

Serdarlı iddialı

banner1020

Serdarlı, Süper Lig deneyimi olan eski futbolcuları ile sezona şampiyonluk iddiasıyla girecek. Ordu Milli Takımı futbolcusu Rifat Haciarif de yeni sezonda kadroda olacak

banner974
Serdarlı iddialı

banner971

İsa TABAK

BTM Birinci Lig'de mücadele edecek olan Serdarlı, Süper Lig deneyimi olan eski futbolcuları ile sezona şampiyonluk iddiasıyla girecek.

Bu arada eski futbolcularını yuvaya döndürmeye devam eden Serdarlı, geçtiğimiz sezon Yenicami ile K-PET Süper Lig şampiyonluğu yaşayan, Ordu Milli Takımı futbolcusu Rifat Haciarif’i de yeni sezon kadrosuna dahil etti. Süper Lig tecrübeli ile Serdarlı'da forma giyecek olan kaleci Özgür Ruso, Mustafa Yorgancı, İsmet Paşa, Salih Küçükoğlu gibi isimleri de kadrosunda barındıran kırmızı beyazlılar, Ortaköy ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Bu arada Serdarlı yönetimi bu akşam Serdarlı’da camiayı bir araya getirmek için Hacı Restorant’ta bir rakı gecesi düzenleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.