banner913
banner932
banner1012

Şenkayalar kupası Cihangir'in

banner1020

Cihangir kulübünün sembollerinden olan Ali Şenkayalar’ın anısına ikincisi düzenlenen 2. Ali Şenkayalar Anı Turnuvası’nı rakibi Çetinkaya’yı 2-1 mağlup eden Cihangir kazandı

banner974
Şenkayalar kupası Cihangir'in

banner971

Süper Ligin iki güzide ekibi Cihangir ile Çetinkaya, Ali Şenkayalar Anı Turnuvası maçında karşılaştılar. Serkan Şimşek'in yönettiği maçı 2 - 1 kazanan Cihangir kupanın sahibi oldu.

Cihangir kulübünün sembollerinden olan Ali Şenkayalar’ın anısına ikincisi düzenlenen 2. Ali Şenkayalar Anı Turnuvasında Cihangir'in 2 golünü de Eric atarken, Çetinkaya'nın golü Toykan'dan geldi. Eric ise maçın adamı oldu.

Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde Cihangir'e ödülünü CTP milletvekili Sıla Usar İncirli, Çetinkaya'ya Değirmenlik Belediye başkanı Ali Karavezirler verirken diğer ödülleri ise merhumun ailesi verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.