banner913
banner932
banner1012

Sarı: Kıbrıs ziyareti menuniyet vericiydi

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) kafile başkanı ve LTTFF Asbaşkanı Serdar Sarı, Kıbrıs ziyaretinin her açıdan menuniyet verici geçtiğini söyledi

banner974
Sarı: Kıbrıs ziyareti menuniyet vericiydi

banner971

KKTC’nin 34. kuruluş etkinlikleri çerçevesinde yapılan Cumhuriyet Kupası maçını oynayan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması, futboluyla beğeni toplamıştı.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda 15 Kasım’da oyanan maçta KKTC U21 Milli takımıyla karşılaşan LTTFF Karması, genç kadrosuyla maçta mücadele ederken, son dakikada yediği golle maçı 2-1 kaybetmişti. Karmanın tek sayısını Kaan atmıştı.

LTTFF kafile başkanı ve LTTFF Asbaşkanı Serdar Sarı, Kıbrıs ziyaretinin her açıdan menuniyet verici geçtiğini belirtti. Başta Meclis Başkanı Siber Siber, eski cumhurbaşkanları Derviş Eroğlu ve Mehmet Ali Talat’ın yanısıra bakan ve milletvekilleri ile görüştüklerini kaydeden Serdar Sarı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Orçun Kamalı ile de biaraya gelerek ikili ilişkileri ele aldıklarını ifade etti.

Bu arada Cumhuriyet kutlamaları nedeniyle 14 Kasım’da verilen resepsiyonda TTFF’i temsil ettiklerini kaydeden Asbaşkan Serdar Sarı, Türkiye’nin Kıbrıs’tan sorumlu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile TBMM Başkanvekili  ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’la da tanıştıklarını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.