banner913
banner932
banner1012

Sarı denizaltılarda, keyifler gıcır

banner1020

Dumlupınar, geriye düştüğü maçta Değirmenlik’i farklı mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Değirmenlik ise ilk mağlubiyetini aldı. Puan kayıpsız tek takım olan Dumlupınar’da futbolcular galibiyetin keyfini kulüp lokali önünde çıkardılar

banner974
Sarı denizaltılarda, keyifler gıcır

banner971

K-PET Birinci Lig lideri Dumlupınar, Dr Fazıl Küçük Stadı’nda ağırladığı Değirmenlik’i farklı mağlup etti.

Sarı kırmızılılar geriye düştüğü maçta Değirmenlik’i 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Değirmenlik ise ilk mağlubiyetini aldı. Hüseyin Eyyüpler’in başarılı bir yönetim sergilediği maçın henüz 2. dakikasında Değirmenlik Serhat ile 1-0 öne geçti.

Bu gole 10. dakikada Hasan Bahtıkara’nın penaltı golüyle yanıt veren Dumlupınar, 1-1’i yakalarken, formda golcü Hikmet’i golüyle, ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.

İkinci devre oyunun hakimi olan Dumlupınar, devrenin hemen başında Ümit’le skoru 3-1 yaparken, skoru belirleyen golü 71’de Mustafa Çelik attı. 4-1

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.